Enkele boodschappen van algemeen nut

Zoals u merkt blijft het erg druk in de praktijk.

Maak daarom tijdig afspraken om uw gezondheid op te volgen en spaar uw klachten niet op! Een consultatie van 15 minuten zal immers niet volstaan om een lange lijst aan klachten kwaliteitsvol te behandelen. Vermeld bij het maken van de afspraak wat u wil bespreken met de huisarts.

Medische vragen per mail zullen niet beantwoord worden. Enkel een administratieve vraag kan per mail verstuurd worden naar info@groepspraktijkfruithof.be. Een antwoord kan verwacht worden over een week.

Heeft u vandaag een medisch probleem en kan u online geen vrije afspraak meer vinden (dit geldt enkel voor weekdagen)? Neem contact op met het secretariaat (03/440.19.25) om een afspraak te maken op de snelconsultatie in de namiddag.

Naar alle meldingen