Vaccinatie tegen COVID-19 in onze praktijk, plan van aanpak

  • Bent u jonger dan 80 jaar en u wenst gevaccineerd te worden in onze praktijk? Vanaf 12/9 kan je hiervoor telefonisch een afspraak maken bij onze verpleegkundige. De vaccinatie gaat door van 2/10 tot 27/10, dagelijks,  op vaste uren. Het vaccin is beschikbaar in de praktijk, de vaccinatie is kosteloos.
  • Ben u 80 jaar of ouder en u wenst gevaccineerd te worden in onze praktijk? Kom op zaterdag 7 oktober naar onze vaccinatiedag in de praktijk. Je krijgt hiervoor een uitnodigingsbrief met het uur waarop je verwacht wordt. Brief niet gekregen en 80+? U bent toch welkom tussen 13u en 16u. Het vaccin is beschikbaar in de praktijk, de vaccinatie is kosteloos.

AANDACHT: Het COVID-vaccin is slechts beperkt houdbaar, daarom moet je altijd een afspraak maken. Tijdens de gewone raadpleging kunnen we dus geen vaccins toedienen.

Andere mogelijkheden om u te laten vaccineren?

  1. In het vaccinatiecentrum VacCovid: enkel voor inwoners van Antwerpen, Borsbeek, Stabroek of Wommelgem. Vanaf 18 september kan je een afspraak maken. Ga naar www.vaccovid.be om de openingsuren te raadplegen en een afspraak te maken.
  2. Bij je apotheker: je kan ook terecht bij heel wat apothekers in de buurt. Bekijk op www.apotheek.be welke apothekers vaccineren. Of neem contact op met je eigen apotheker.
Naar alle meldingen