Vaccinatie van de burgers tegen COVID-19 gaat weldra van start!

De vaccinatiecampagne voor de burgers start met de meest kwetsbare personen om te sterven aan COVID-19 en dat zijn onze ouderen.

Na de WoonZorgCentra (WZC) en de medische contactberoepen is het nu de beurt aan de algemene bevolking.

Wat kan je verwachten?

Als het jouw beurt is krijg je een uitnodigingsbrief van de Vlaamse Overheid. Soms ook een SMS of een e-mail, als die gegevens bij de overheid gekend zijn. In de brief staat een vaccinatiecode.

Woon je in Berchem of een ander district van de stad Antwerpen? Maak een afspraak via de link in de brief of bel naar 03 435 95 55 (maandag – zondag, 9 tot 17 uur). Je zal hiervoor de vaccinatiecode die in de brief staat nodig hebben.

Het vaccinatiecentrum is gelegen aan Park Spoor Oost. Lees meer over hoe je een afspraak maakt en hoe het verder praktisch zal verlopen op de website van het vaccinatiecentrum. https://vaccovid.be/

Woon je in Mortsel, Hove, Boechout of Edegem? In je brief zal al een afspraakmoment zijn toegevoegd. Bevestig dit of neem contact op met het vaccinatiecentrum om de afspraak te wijzigen. Meer info op de website van de Eerstelijnszone ZORA. https://eerstelijnszone.be/veel-gestelde-vragen-vaccinatiecentrum-eerstelijnszone-zora-0

Uiteraard kan je met vragen ook bij de Groepspraktijk Fruithof terecht! Jammer genoeg (nog) niet voor de vaccinatie tegen COVID-19.

Naar alle meldingen