Op 31 december 2018 gaat Dr Carl Stubbe definitief met pensioen

Na 42 jaar actief te zijn geweest als huisarts in de Groepspraktijk Fruithof neemt Dr Carl Stubbe op 31 december 2018 definitief afscheid van zijn beroepscarrière, van zijn collega’s en medewerkers in de groepspraktijk Fruithof én van zijn patiënten.

Vanaf 1 oktober 2018 draagt hij, in het grootste vertrouwen, de zorg voor zijn patiënten over aan zijn vervanger, Dr Sophie Van Steenbergen. Ze zal daarbij ondersteund worden door alle collega’s van de groepspraktijk Fruithof.

De overdracht van deze zorg, de fasering ervan en de vragen daaromtrent zal Dr Stubbe, op vraag van de patiënten, mede met hen bespreken.

Voor de concrete organisatie van de spreekuren en afspraken van Dr Stubbe vanaf 1 oktober 2018 tot 31 december 2018 verwijzen wij naar een later bericht.

Naar alle meldingen